It´s arrived !

I have looked so much forward for this. The booklet with the portraits just arrived from the printer.

I want to thank the photographer Lars G, whom I’ve worked with for nearly twenty years, and who took the pictures for this catalogue. And a big thank you to the women, who showed up for an authentic meeting in my studio.

Thinking of a portrait of the true you...? Then go for ...    Lars G

 

Idag kom hvad jeg længe har set frem til. Kataloget fra trykkeren og det kan hentes nårsomhelst, eller bed mig sende et eksemplar, det gør jeg med glæde.

Tak til fotografen Lars G, som jeg har samarbejdet med i snart tyve år, og som har taget billederne . Og en stor tak til kvinderne, der stillede op til et autentisk møde i mit værksted. Er selv temmelig vild med Louise her og hendes adgang til smykkerne.....

Tænker du på en sand gave... Et portræt af den du er ?   Tænk ...  Lars G