• Cart: 0
  • Log in or Create an account
  • kr

One

One collectionen består af serielle unikaringe. Det vil sige, at ikke to er ens. Alle er de håndsmedede og forskellige i form og opbygning, ligesom de sten der anvendes alle er unikasten med hver sit særpræg.

 

One-stone

One-stone er Lina Christensens nutidige og mere rå bud på den traditionelle prinsessering.

Hver enkelt sten udvælges efter farve og kvalitet. Det er typisk farvede sten i en god kvalitet som rubelit, turmalin, aquamarin, spinel og zirkoner, der indgår i ringene.

Alle er de håndsmedede og en anelse forskellige i form. Med sin bløde trekantsform, der er signatur for alle Lina’s fingerringe, sidder One-stone rigtig godt på fingeren. Den er flot alene eller kan bæres flere sammen.

Rosenring

Rosenringene bygges op med diamanter omkring de små håndsmedede roser i guld. Der anvendes altid sten af en god kvalitet. Med sin bløde trekantsform, der er signatur for alle Lina’s fingerringe, sidder Rosenringen rigtig godt på fingeren.

 

Hortus

Hortusringene er enkle i deres udtryk. De findes med diamanter og safirer i forskellige farver, eller med et lille blad smedet i guld eller sølv. Ringene er flotte alene eller kan sættes sammen flere på en gang, så de danner en større helhed.